Asennusvalvonta on yksi Reitekin suurimmista vahvuuksista. Olemme olleet mukana useissa raskaamman teollisuuden projekteissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet mekaniikkasuunnitteluun, sähkösuunnitteluun ja projektinhallintaan. Meidän työntekijät ovat eri alojen ammattilaisia, jotka ovat saaneet koulutuksensa korkeakoulusta tai ammattikorkeakoulusta. Viime vuosina Reitekin asiantuntijat ovat olleet mukana Outokummun terästehtaan ja kaivoksen rakennushankkeissa sekä useampien tehtaiden huoltoprojekteissa.

Referenssit

Insinööritoimisto Reitek Oy on itsenäinen, yksityisomisteinen insinööritoimisto. Meillä on pitkät ja luottamukselliset suhteet Suomen suurimpaan ja tärkeimpään ruostumattoman teräksen valmistajaan – Outokumpuun.

Reitek Oy:n asiantuntijat ovat olleet mukana useissa projekteissa pohjoismaissa. Muun muassa Norjassa Reitekin asiantuntija on ollut mukana kultakaivoksella kehittämässä kullanrikastuksen vaahdotusmenetelmää. Projektin kesto oli 4 vuotta.

Tällä hetkellä (heinäkuu 2019) Reitekillä on useampi asiantuntija Outokumpu Kemin kaivoksella Deep Mine-projektissa.

Projektin kokonaisarvo on n. 250 M€

"Teräsyhtiö Outokumpu investoi Kemissä sijaitsevaan Elijärven kaivokseen noin 250 miljoonaa euroa. Investoinnilla halutaan varmistaa ferrokromin raaka-aineen kromin riittävyys pitkälle tulevaisuuteen. -Yle"

OUTOKUMPU

2020 – Outokumpu Kemi Mine. Useampia asiantuntijoita Deep Mine projektissa.
2019 – Outokumpu Kemi Mine. Useampia asiantuntijoita Deep Mine projektissa.
2018 –  Outokumpu Kemi Mine. Useampia asiantuntijoita Deep Mine projektissa.
2017 – 2018  Outokumpu Tornion tehtaat. Maakaasuputkistojen asennusten valvonta. Sulaton 230 tn nosturisaneerauksen valvonta, jossa laitetoimittajana KONECRANES.
2015 – 2017  Outokumpu Tornion tehtaat. Hiomon laiteasennusten valvonta.
2011  Outokumpu Tornion tehtaat. Ferrokromisulattojen Outotecin  toimittamien laitteiden asennusvalvonta ja työmaapäällikkyys F3-projektissa.
2010  Outokumpu Tornion tehtaat. Kuumavalssaamon laiteasennusten valvonta.
2009  Outokumpu Tornion tehtaat. Asennusvalvonta HK6-projekti.
2008  Outokumpu Tornion tehtaat. Laajennusprojekti.
2002 – 2005  Outokumpu Tornion tehtaat. Laajennusprojekti RAP5, jossa Reitekillä oli yli 10 työntekijää asennustehtävissä.

OUTOTEC

2012 Outotec. Xiuwen Tisco, Kiina. Ferrokromisulattojen Outotecin toimittamien laitteiden asennusvalvonta ja työmaapäällikkö Xiuwen projektiin.
2012 Outotec. Xiuwen Tisco, Kiina. Asennusvalvoja sintrausuunin asennuksiin.
2012 Outotec pääkonttori, Espoo. Suunnittelutehtävät.
2010 Outotec pääkonttori, Espoo. Suunnittelutehtävät.

OMG KOKKOLA

2009 OMG, Kokkola. Komposiittimateriaalien asennusten valvonta säiliöiden valmistuksessa.

UNICOIL

2006 Unicoil, Saudi-Arabia. Reitek oli mukana Unicoil SA:n PPL-linjan käyttöönotossa (Push pull picklingline). Reitekin vastuuna tässä projektissa oli suolahappolinjan käyttöönotto ja linjaston optimaalisen käytön parantaminen. Projekti kestin kesto oli x kuukautta.

outokumpu-reitek
outotek-reitek
unicoil-reitek

Ammattilaisemme

Rakennusvalvoja

Rakennusvalvoja valvoo teollisuudessa teräs- ja betonirakentamista. Kohteina muun muassa hallien asennukset ja laajennukset, laiteperustukset, ym. Rakennusvalvoja myös seuraa kohteiden valmistumista.

Insinööri

Insinööri valvoo sähkö- tai konepuolen laiteasennuksia. Insinööri organisoi niin että kaikki työtehtävät tulee tehtyä oikeassa järjestyksessä, sekä dokumentoi ja pitää työmaapäiväkirjaa kaikista tapahtumista. Insinööri voi myös olla suunnittelupuolella ja silloin hänen vastuulleen kuuluu suunnitelmiin liittyvät dokumentit ja muu suunnittelu.

Aikatauluinsinööri

Aikatauluinsinööri pitää huolta että projektit sovitetaan yhteen ja niiden valmistuminen on aikataulun mukaista ja määrittelee laitteiden asennusajankohdat, rakentamisen ja sähköistyksien aloitusajankohdat. Hän suunnittelee ja korjaa aikataulua tarvittaessa. Hän seuraa työmaalla että osaprojektit valmistuvat laaditun aikataulun mukaisesti. Aikatauluinsinööri esittää palavereissa nykyisen aikataulun, kertoo projektin sen hetkisen tilanteen ja pyytää rakennuttajia/asentajia tarvittaessa kiristämään aikataulua jos ollaan myöhässä.